Cage 40: Aleksi Toivonen ei murehdi menneitä

Lauantaina 9.9. oteltava Cage 40 tarjoilee katsojilleen monenlaisia mielenkiintoisia nimiä. Yksi niistä on lahtelainen huippulupaus Aleksi Toivonen (4-1), jonka lupaavasti alkanut ammattilaisura sai ikävän käänteen huhtikuun Cage 39 -illassa kun liettulainen Oleg Lichkovakha (5-1) tyrmäsi hänet ensimmäisessä erässä.

Toivonen kertoo että ottelu ja sen lopputulos on käsitelty ja asiasta on siirrytty eteenpäin.

–  Viime ottelussa tapahtui virheitä, joitka eivät tule toistumaan. Pieninkin herpaantuminen voi maksaa koko ottelun ja sen opin kantapään kautta.

– Pieniä asioita korjaamalla voivat muuttua suuretkin kokonaisuudet. Muuten psyykkisesti tai fyysisesti mitään radikaalia ei ole yhden tappion takia tehty. Työkalut, tavoitteet ovat edelleen samat.

Toivonen kohtaa lauantaina pitkän etsinnän jälkeen vastustajaksi löytyneen Oleg Mykhaylivin (7-6). Ukralainalainen Mykhayliv on Akhmat ja M-1 veteraani. Viime ajat ovat olleet hänelle vaikeita ja tappioita on kerääntynyt kolme putkeen.

Toivonen ei tapojensa mukaan keskity vastustajaan vaan omaan tekemiseensä ja lupaakin paikalle tulevalle yleisölle viihdyttävää kamppailua ja tyylipuhtaan lopetuksen.

– Mieliala on hyvä ja luotto omaan tekemiseen kohdillaan. Odotan innolla, että pääsen jälleen näyttämään osaamistani ja palaamaan voittojen tielle

– Kuten aina mun ottelulta yleisö voi odottaa varmaa ilotulitusta. Ja mikäli lista puhuu puolestaan, lopetusta.

Aleksi ja hänen yhteistyökumppaninsa RIZK tarjoavat Aleksin faneille mahdollisuuden voittaa liput huomiseen iltaan. Katso lisää linkistä.

Cage 40 otellaan 9.9. Kulttuuritalolla. Kortilla nähdään yllämainittujen lisäksi myös Tuukka Repo, Mikael NyyssönenPatrik PietiläAbdul HusseinSuvi Salmimies, Edward Walls sekä Joni Salovaara.

Kuva: Teemu Siikarla /Fightsportin arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.