Cage 39: Tuukka Repo palaa häkkiin shokkitappion jälkeen

29.4. oteltavassa Cage 39 -illassa nähdään mielenkiintoinen tilanne, kun Hardknocks Helsingin/Sisu Gymin huippulupaus Tuukka Repo (2-1) astuu häkkiin uransa ensimmäisen tyrmäystappion jälkeen. Vastaan ei heitetä mitään paistia, vaan sinisessä kulmassa seisoo Venäläinen Dmitry Berezin (4-4)

Hurjassa nosteessa ollut Repo asteli häkkiin tuttuun tapaan itsevarmana marraskuussa Cage 37 -illassa. Vastaan tuli Ranskalainen Jonathan Ramon, jonka Repo oli luvannut ottelua edeltävissä haastatteluissa lyödä pihalle nopeasti ja tylysti.

Ottelu menikin pitkälti Revon suunnitelmien mukaan. Hän pudotti Ramonin iskuilla, mutta päästi tämän hieman ylimielisesti ylös jatkamana iskujen vaihtoa ja hieman yllättäen Ramon pääsikin iskujenvaihtotilanteessa kolhaisemaan Repoa pahasti. Jatkolyönnit johtivat tyrmäystappioon.

– Ei siinä matsissa hirveesti virheitä ehtinyt tehdä kun oli niin lyhyt mutta perfektionisti löytää siitäkin pieniä seikkoja. Käteen jäi oppi että onpahan raakaa peliä, Repo pohtii.

Nyt vastaan asettuva Berezin on mennyt kahdeksassa ammattilaisottelussaan tuomarinäänille vain kerran, muut ottelut ovat olleet vauhdikkaita ja väkivaltaisia.

– Ei vastustajalla ole niin hirveesti väliä loppupeleissä.  Tyyliltään se on perus venäläinen. Täysiä hakkaa päälle ja huonoa tekniikkaa korvataan tahdolla. Minulle tämää sopii hyvin, pidän kaikenlaisista vastustajista, kunhan ei ole nössö joka roikkuu vaan jaloissa, Repo kertoo.

Kulttuuritalossa oteltavassa illassa nähdään myös mm Janne Elonen-Kulmala, Mikael Silander sekä Joni Salovaara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.