Cage 39: Abdul Husseinin tylyt terveiset ylipainoiselle vastukselle :”Tuollaista pelleä ei tarvita Suomessa ottelemassa”

Lauantaina 29.4. oteltava Cage 39 -otteluilta koki pahan takaiskun vain 24H ennen tapahtumaa, kun Abdul Husseinin vastustaja Lucas Alexander ei päässyt sovittuun catchweight 61kg painoon.

Alexander painoi 64,5kg puntarilla.  Espoolaisen leiri oli vielä halukas neuvottelemaan mahdollisuudesta otella, mutta brasilialainen kieltäytyi yhteystyöstä.

Nuori Hussein on ottelun peruuntumisesta luonnollisesta pettynyt.

– Ihan tyhmää touhua. Perinteistä brassi meininkiä. Harmittaa tietenkin ettei pääse ottelemaan ja paikalle olisi tullut 150+ #teamabba fania ja fanibussillaki vielä lisää, Hussein harmittelee.
 
Myöskin toinen espoolainen joutui neuvottelemaan ottelusopimuksen uusiksi, kun Mikael Silanderin vastustaja Eduardo Felipe ei päässyt sovittuun 61kg painoon.
Ylipainoa Felipellä oli lopulta 1,3kg joten ottelu käydään paljon Silanderin normaalia 56,7kg ylempänä.
– 62,3kg ei ole lähelläkään minun normaalia painoluokkaa, mutta ottelijat ottelevat, Silander toteaa.
Hän myös mainitsee, että ensimmäinen asia jonka Felipe teki kun miehet kohtasivat puntarilla oli nöyrä anteeksipyyntö.
Myöskin Mikael Nyyssösen vastustajalla oli vaikeuksia päästä painoihin.  Majdeddeni Ayadi painoi lopulta yli 600g sovitun painon ja ottelu käydään painoluokassa 70.3 kg.
Kuva: Jarno Juutinen

One Reply to “Cage 39: Abdul Husseinin tylyt terveiset ylipainoiselle vastukselle :”Tuollaista pelleä ei tarvita Suomessa ottelemassa””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.