Aleksi Putkonen kohtaa judomestarin Superior Challengessa

Primus Fight Teamia edustava vapaaottelija Aleksi Putkonen (1-2) kohtaa 1.4. järjestettävässä Superior Challenge 15 -tapahtumassa Ruotsalaisen judomestari Dilmurod Movlonovin (1-0).

Judon mustan vyön saavuttanut Movlonov on voittanut kolmesti Ruotsinmestaruuden, viidesti mitalin Skandinavian judo mestaruuskisoissa. Hän on voittanut myös hopeaa Sambon maailmanmestaruuskisoissa.

Putkonen otteli viimeksi Superior Challenge 14 -tapahtumassa, jossa hän hävisi Arman Popalille.

Primus Fight Teamin taustamies Olli Hartikainen näkee, että aiempaan tappiion johtaneet syyt ovat selvillä ja niiden korjaaminen on avain Movlonovin voittoon.

– Aleksin ongelmana edellisessä ottelussa oli ettei hän saanut peliään käyntiin ja jäi liikaa ihmettelemään että mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaveri teki aloitteet ja korjasi potin.  Uskon että Aleksi on vahvoilla kunhan ottaa aloitteet omiin käsiin ja uskaltaa määrätietoisesti otella heti alusta lähtien, Hartikainen pohtii.

Viime viikolla organisaatio tiedotti toisenkin Primus Fight Teamiläisen Juho Valamaan osallistumisesta samaiseen otteluiltaan.

 

Superior Challenge 15:sta nähdään poikkeuksellisesti kolme mestaruusottelua.

David Bielkheden puolustaa illan pääottelussa välisarjan vyötään Norjan Morten Djursaa vastaan. Papy Abedi iskee SC:n avoimesta keskisarjan vyöstä UFC-revanssissa Dylan Andrewsia vastaan.  Lisäksi illassa nähdään kääpiösarjan mestaruusottelu Martin Akhtarin ja Kevin Petshiin välillä.

Kuva: Superior Challenge

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.