Abdul Hussein teki sopimuksen BRAVE:n kanssa :”Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan”

Espoon Kehähaiden Abdul Hussein (4-0) julkaisi alkuviikosta tiedotteen, jossa hän kertoi tehneensä sopimuksen Brave Combat Federationin kanssa.

Uuden sopimuksen myötä ”Abba” tekee debyytinsä maaliskuussa järjestettävässä Brave 10 -illassa.

Moni ihmetteli sopimuksen julkistuksen jälkeen, että mikä Brave ja miksi ihmeessä Hussein meni sinne.

– Me ollaan tiimin kanssa mietitty BRAVE organisaatioita pitkään ja sinne mentiin. Olihan muitakin organisaatioita tarjolla, mutta bravessa saan hyvää näkyvyyttä ja lisää faneja, koska oon itekkin kotoisin lähi-idästä.

– Oltiin jo hetken juteltu diilistä Braven kanssa, mutta se tulikin vähän nopeemmin kun yksi kundi loukkantui ja mua kysyttiin paikkaajaksi.

Brave on 2016 toimintansa aloittanut ”Jordanian isoin MMA promootio”. Braven perustaja ja toimitusjohtaja on sheikki Khalid bin Hamad Al Khalif. Organisaation illoissa on esiintynyt taistelijoita 28 eri maasta. Otteluiltoja heille on ollut ympäri maailmaa.

Brave 10 järjestetään 2.3. Jordaniassa. Abba kohtaa illassa paikallisen Nawras Abzakhin (6-1). Itseään kokeneempi vastustaja ei itsevarmaa Husseinia kuitenkaan huoleta. Häkkiin mennään omilla vahvuuksilla.

– Tunnelmat on erittäin luottavaiset. Tässä on koko ajan reenailtu Jonin, Jamban, Akramin ja Silanderin kanssa. Vastuksella on hyvä lista ja on varmasti kova ukko, mutta en usko että isompia huolia tulee ottelussa, kun ottelen omalla vahvuudella.

– Odotan innolla ottelemista Jordaniassa, mutta ei mua sen pahemmin jännitä. Tiedän mitä osaan ja pystyn tehdä siellä häkissä.

Yksi iso osa Husseinin tarinaa on ”Team Abba”, joka on kaikissa Abban ammattilaisotteluissa ollut paikalla pitämässä huolta että meteli ja tunnelma on katossa. Jordania on pitkän matkan päässä, ja todennäköistä onkin että suurin osa faneista joutuu seuraamaan idolinsa seikkailuja videon välityksellä.

– Suomifaneille sellaset terveiset et mul tulee ikävä teidän edessä ottelemista. Olette kuitenkin aina ajatuksissani.

Kuva: Fightsport arkisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.